Praktijkinformatie

Picture

Bij huisartsenpraktijk Baskaya ontvangen ruim 10.000 patiënten dagelijks huisartsenzorg op twee verschillende locaties in Den Haag. 

Praktijkinformatie

Bij huisartsenpraktijk Baskaya ontvangen ruim 10.000 patiënten dagelijks huisartsenzorg op twee verschillende locaties in Den Haag. 

Picture

Onderdeel van Medicaya

Onze praktijk is onderdeel van Medisch Centrum Medicaya, een gezondheidscentrum met professionals die in het bijzonder bekend zijn met de verscheidene culturen van de bewoners van de wijk.

Openingstijden

De praktijk is op werkdagen open van 8.00 – 17.00 uur.

Spoed tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten

Heeft u op werkdagen na 17.00 uur of in het weekend spoedzorg nodig? Bel dan met Hadoks Acute zorg, tel. 070-3469669. Hadoks is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Een bezoek aan Hadoks Acute zorg kan alleen op afspraak. Meer informatie vindt u op https://www.hadoks.nl/patienten/acute-zorg/.

Niet verschijnen op afspraak zonder afbericht

Als je niet op de gemaakte afspraak kan komen, zeg deze dan ruim van te voren af. Bij het niet verschijnen op een afspraak zonder afzegging zijn de kosten van het gemiste consult voor eigen rekening!

Onderdeel van Centric Health

Centric Health is een door medici opgerichte organisatie, die huisartsenpraktijken helpt zich te blijven verbeteren. Goede zorg en patiënt centraal staat bij Centric Health praktijk van de (nabije) toekomst monitoren patiënten actief hun eigen gezondheid. Digitale triage helpt hen om te bepalen of een bezoek aan de huisarts gewenst is. Ze maken online afspraken die telefonisch, via een videoconsult, chat of fysiek plaatsvinden, afhankelijk van wat nodig is. De combinatie van persoonlijke zorg en e-health faciliteiten bevordert een effectieve behandelrelatie en ontzorgt praktijkmedewerkers van niet-patiëntgebonden taken. Met als gevolg: meer tijd voor patiëntenzorg.

Lees meer op: www.centrichealth.nl